Det här med att fira sin 50-årsdag med att ge ut en bok? Visade sig vara ett jäkla genidrag! Inget älskar jag mer finns nu ute i handeln.

Jag bokade Gunnebo slott redan för ett år sedan. På den tiden då vi trodde att vi skulle kunna festa tillsammans igen. Well, vi vet ju hur det blev med det. Men skam den som inte är flexibel! Så jag planerade om och bjöd på tre minisittningar istället och alla fick visning av slottets dolda utrymmen, jag fick massa champagne och alla var på sitt allra bästa humör. ❤️

Jag välkomnade gästerna på norra sidan av slottet. Det blåste som fan men solen sken och jag kvittrade.

Signerar mina första ex!
Önskade mig en blomstertiara av min kompis blomsterkonstnären och blev helt blown away av hennes skapelse!

Föräldrarna firande såklart med mig också. Det var svårt att tänka coronaavstånd eftersom de är vaccinerade men jag och sonen inte är det.

Min fina fina bok! 😍

Följ mig gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *