Nu äntligen har den gått till tryck!

Den 23:e april är det dags för release och det officiella släppdatumet. Vi firar såklart på Gunnebo slott där boken utspelar sig och gästerna kommer få en specialvisning av några platser som är extra viktiga i handlingen.

Läsaren får följa Hilda Sparre från det hon flyttar in i herrgården år 1889, till dess hon dör år 1948. Det blir fester och glamour med gäster såsom Oscar II, Selma Lagerlöf, Sophie Elkan och Anders de Wahl för att bara nämna några.

En familjehemlighet, några missförstånd och ett uppvaknande senare, beslutar sig så Hilda för att lämna något till Mölndal och Mölndalsborna som hon älskar så högt.

Inget älskar jag mer kommer att kunna köpas i nätbokhandeln men även på denna sida. Stay tuned!

Följ mig gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *