Under många år hade jag inte råd att ta semester under året, utan tog samtliga veckor på sommaren för att min son var för gammal för fritids men för ung för att vara ensam. Därför är jag inte van vid att ha semester i februari, men i år slog jag till.

Jag behövde tid till att färdigställa inlagan till nästa roman och jag behövde även samla ihop mig själv. Och det har jag verkligen kunnat göra.

Jag har suttit ute och läst i solen, ätit mängder av godis, sovit gott (vågar jag nästan inte andas något om för då jinxar jag det säkert …) och pysslat.

Jag älskar att pyssla! Måla, snickra, sy, what have you. Det visade sig att jag är lite rädd för limpistolen och därför brände mig. Så typiskt. Hade jag inte varit så försiktig så gissar jag att inget hade hänt. Men men, jag överlevde och resultatet av mitt pysslande blev ju alldeles strålande!

Följ mig gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *