I år fyller jag femtio år, 50. Av någon anledning känns det mycket enklare att fylla femtio än att fylla fyrtio. När jag fyllde fyrtio fann jag mig själv i badrummet stirrandes på mina händer. De såg så gamla ut. Jag var sambo och bodde i ett hus där det spökade. Jo, det är sant. Av allt som hände i det huset blev det senare en bok, ”In i evigheten”.

Jag är en sådan där som är svår att sätta in i ett fack. I alla fall utifrån de snäva normer vi har i Sverige. Kan vi inte kategorisera varandra så tycker vi att det är lite läskigt. Jag vägrar finna mig.

Jag är:

Orädd

Envis

Allmänbildad

Munter

Lojal

Illojal

Selektiv

Dagdrömmare

Svårsovare

Författare

Jurist

Förskollärare

F d utlandssvensk

Återvändare

Arg

Kompromisslös

Mamma

En(s)a(m)stående

Kämpe

Glad i hågen.

Sedär ett litet urval. 🙂 Jag hoppas lära mig WordPress såpass bra att den här bloggen kan få vara en levande plats. Både för mig och för eventuella läsare. Jag gillar bloggen som form även om jag också älskar Instagram.

Fredag och i helgen ska jag ägna mig åt InDesign. Långsamt, långsamt ska jag försöka snygga till mitt manus inför sättning så att jag kan fira min 50-årsdag med releasefest så som jag tänkt.

Följ mig gärna:

9 Replies to “Om mig”

  1. Älskar fotot med fjädrarna!! Ser fram emot att se den nya bloggen växa ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *